Logintop-r

toren-r-doranje

+16 Eben-Haëzer

Kerstavond: vrijdag 15 december

Op vrijdag 15 december hopen we met jv stil te staan bij advent en kerst. We verzamelen om half acht bij de kerk en rijden met elkaar mee naar Sliedrecht. Heb je je niet opgegeven? Informeer even bij Hester of je misschien toch nog mee kan.

Groetjes van de leiding: Chris, Johanna, Pieter en Jacoline

2 december: Check-in

Op 2 december hopen we met elkaar naar de Check-in in Dordrecht te gaan. Het thema van deze avond is 'Brood & wijn'. Ds. H. Brons is uitgenodigd om te spreken over de betekenis van het Heilig Avondmaal voor jou. Meld je ruim van tevoren even aan bij Hester. We vertrekken om 19.15 uur bij de kerk.

Sportavond: 25 november

Op 25 november willen we elkaar ontmoeten in de gymzaal aan de Weversstraat, voor een sportieve avond. Uiteraard gaat ook dan de Bijbel open. Deze keer beginnen we om 19.30 uur. Ook als je nog niet eerder op jv bent geweest, ben je op deze avond hartelijk welkom. Neem je gymschoenen mee!

Jv-avond: 11 november

Op 11 november hopen we een 'gewone' avond te hebben. Dat betekent: om 19.45 uur beginnen met een inleiding waarin we nadenken over een gedeelte uit de Bijbel, dan een gezellig-lange pauze en iets actiefs of ontspannends na de pauze. Houd je van actie? Dat komt goed uit... want we gaan ideeën verzamelen voor de JBGG-actie die binnenkort start!

Pagina 1 van 3

Activiteiten +16

Ga naar boven